504

Вперше в Україні на міжнародному проєкті «Odessa Wine Week» реалізують концепт «Повітряна дегустація» - авіаподорож в історію українського виноробства і феномена одеської кухні.

150 пасажирів унікального рейсу матимуть можливість на висоті 10 тисяч метрів першими продегустувати топ-5 українських вин - переможців Всеукраїнського дегустаційного конкурсу «Odessa Wine & Spirit Awards». Дегустація вина проходитиме в поєднанні зі стравами автентичної одеської кухні.

Таймінг заходу: 2 години.
Маршрут: аеропорт «Одеса» - горизонтальний політ із дегустацією на висоті 10 тисяч метрів - аеропорт «Одеса».

Реєстрація за посиланням https://inlnk.ru/rJJ70 або можна направити звернення на адресу: excursion@flyuia.com

Кількість місць обмежена.